Pandurii: Operat în noiembrie, Brînzan revine la antrenamente

Denis Brînzan, căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, va fi prezent la reunirea lotului. Site-ul oficial al clubului anunță că tânărul pandur este apt pentru programul de pregătire și, implicit, pentru meciurile din primăvară. Accidentat grav la un meci de la Timișoara, fotbalistul a suferit o intervenție chirurgicală în luna noiembrie, urmând ca în vară să fie operat din nou.

”Am suferit o primă intervenție chirurgicală la pometele obrazului drept la câteva zile de la accidentare. Operația a avut loc la Timișoara, unde mi s-a introdus o plăcuță de titan, care va fi scoasă peste șase luni. Până atunci voi putea juca cu o mască. Voi începe pregătirea imediat după reunire, iar la meciuri o să port o mască de protecție. Cea de-a doua intervenție este programată în vară, în pauza competițională, când voi fi operat și la piramida nazală”, a precizat Brînzan.

Acesta mai spune că este mulțumit de modul în care a evoluat pentru echipă în 2018, propunându-și, totodată, cât mai multe puncte obținute împreună cu culegii săi. Și Brînzan așteaptă finalizarea lucrărilor de la stadion, arenă pe care așteaptă un număr mare de suporteri.

Articolul precedentAvertisment pentru Romanescu: Casa de Cultură poate deveni o piatră de moară
Articolul următorUn bărbat de 42 de ani a fost găsit mort în curtea Primăriei Târgu Jiu