Pandurii pierde în ultimul amical și așteaptă cu înfrigurare vești de la FRF

Pandurii Târgu Jiu a încheiat meciurile amicale din intersezon cu o înfrângere. Gorjenii au pierdut miercuri, scor 2-3, în fața CSM Slatina, partidă care s-a desfășurat pe terenul sintetic din Complexul Municipal.

Slătinenii evoluează în Liga 3, Seria a III a, și se luptă pentru promovare, fiind la egalitate de puncte cu prima clasată, Progresul Spartac. Meciul a debutat cu un gol înscris de oaspeți prin Cotigă (min. 1) și elevii antrenorului Călin Cojocaru au început să alerge după egalare. Care a venit repede, gol Bodea (min. 8), însă repriza s-a terminat cu oaspeții în avantaj grație lui Marius Grigore (min.44). Gazdele au restabilit, din nou, egalitatea prin Adedoyin (min. 61) și partida părea că se scurge către un rezultat de egalitate. Nu a fost remiză, Cătălin Doman, de la CSM Slatina, a transformat o lovitură de la 11 metri (min. 90) stabilind scorul final: 2-3.

Dincolo de statistici și rezultat, la Pandurii sunt jucători care pot crește, au dovedit de la meci la meci. Rămâne ca unii dintre ei să poată fi și legitimați. Formația din Târgu Jiu așteaptă cu nerăbdare dezlegarea FRF la transferuri, existând riscul ca echipa să nu poată continua competiția în cazul în care deciziile de la București nu vor fi pe măsura speranțelor de la Gorj.

 

‘Din nefericire am pierdut, dar sunt mulțumit de efort. Am luat goluri prea ușor. Sunt supărat că am primit gol în primul minut, lucru de neacceptat. Venim după o perioadă centralizată, cu antrenamente preponderent fizice, dar am luat trei goluri și nu îmi convine lucrul acesta. Atitudinea mi-a plăcut, dar în unele momente nu suntem concentrați cum ar trebui și adversarul marchează prea ușor goluri. Am ratat foarte multe ocazii, în loc să fie 5-2 pentru noi la pauză, a fost 2-1 pentru adversar. Au venit jucători tineri cu calitate, care au potențial să crească. Am încredere în ei, de aceea i-am și adus, dar trebuie să muncim. Mai avem mult până departe”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Pandurii (prima repriză): Iovicin – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu – Patrick Popescu, Cristian Ștefan, Trancă, Tănăsoiu, Șendroiu – Bodea

Au mai jucat: Achiriloaiei, Oprița, Zlataric, Nicolae Cotolan, Okeke, Dănescu, Pirciu, Kazuki, Babaua, Dinu-Ivănescu, Cornicioiu, Adedoyin, Erhard, Goma, Leonard Gheorghe, Peia