Pandurii, remiză la Timișoara. Lovit, căpitanul gorjenilor a părăsit jocul semi-conștient

Pandurii a reuşit să scoată un punct la Timişoara, după un meci greu cu ASU Politehnica. Gorjenii au fost clienții ghinionului încă din minutul 8, când căpitanul Denis Brînzan a primit o la tâmplă în urma căreia a devenit semi-conștient. În acest moment a început agitația, delegația noastră cerea transportarea fotbalistului la spital, dar gazdele i-au acordat îngrijiri medicale pe gazon, așteptând o amblanță echipată corespunzător. Fără Brînzan, înlocuit de Draca, Pandurii a deschis scorul, în minutul 15, prin Pârvulescu. Faza a fost creată de Nshiah, care după o cursă pe contraatac l-a servit pe gogheterul din Târgu Jiu în fața porții. Timișorenii au revenit relativ repede, reușind să egaleze prin Ignea, după ce, în primă fază, Plămadă fusese blocat de Konate și Ciobanu. Repriza se încheie cu două ocazii mari ale lui Nsiah, atacantul de la Pandurii nereușind să puncteze pe tabela de marcaj. Într-un debut de repriză a doua echilibrat, Konate, min. 59, a lovit balonul după ce arbitrul a fluierat un fault comis de el. Fundașul de la Pandurii este sancționat cu cel de-al doile cartonaș calben, urmat de cel roșu, și echipa rămâne să lupte în zece oameni. Gazdele au reușit să mai marcheze în prelungiri, însă arbitrul a semnalizat ofsaid. De remarcat sportivitatea suporterilor timișoreni, aceștia punctând foarte clar pe pagina lor de socializare că nu a fost gol valabil.

Pandurii: M. Cotolan – Brînzan (‘ 12 Draca), D.Ciobanu, Konate, Vasilescu – Skoric, Cenaj – Tudoran (’60 R. Lică), Vodă, Pîrvulescu (’81 Blejdea) – Nshiah; Rezerve: Al. Oprița – N. Cotolan, P. Popescu, R. Gheorghe; Antrenori: Adrian Bogoi și Dorian Gugu

Pandurii va întâlni U Cluj, miercuri, 28 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Municipal.