Cele mai norocoase 3 zodii din 2019

Astrele sunt hotărâte să ne complice viața tuturor, anul 2019 anunțându-se unul plin de provocări. Este un an al luptei și al dorinței de evoluție. În acest ”câmp de bătălie”, trei zodii vor avea parte de o agitație aparte, cauzată de noroc și reușite în toate domeniile.

Săgetător

Pentru voi totul va fi posibil. Săgetătorii vor fi marii câștigători ai anului 2019, dorințele vechi având cale liberă spre împliniri. Fie că este vorba despre o casă, mașină, un loc de muncă, împlinire în dragoste sau un copil, toate așteptările vor avea un final fericit. 

Capricorn

Se întoarce roata! După un an 2018 nu tocmai cu norișori și balonașe, va veni vremea reașezărilor. Va fi evoluție pe toate planurile, important este ca toată lumea să fi tras învățâmintele ce se impun din anii anteriori. Fără temeri, cu încredere, mare încredere în capacitatea lor, capricornii pot devenii șefii de orchestră ai anului 2019.

Leu

Un an excelent. Reușite la tot pasul, asta se întâmplă când leii își acceptă greșelile. Vor deomnstra că anii nu au trecut degeaba pe lângă ei, iar asta înseamnă invincibilitate. Victorii, victorii, anul 2019 va însemna succesul total.

Articolul precedentA murit un fost mare antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu
Articolul următorPandurii, remiză la Timișoara. Lovit, căpitanul gorjenilor a părăsit jocul semi-conștient