Pandurii, trei etape și zero puncte. Bogoi: Sperăm că ne vom redresa, chiar dacă lotul este foarte tânăr

Echipa Pandurii Târgu Jiu are probleme mari în acest început de sezon competițional. Gorjenii au pierdut 1-3 și sâmbătă, la Reșița, în etapa a III a L 2 la fotbal și rămân fără punct în actuala ediție de campionat. Antrenorul Adrian Bogoi spune că problemele de lot cântăresc greu și de aici seria de trei partide cu doar un gol marcat și zero puncte.

”Am reușit să deschidem scorul și am realizat o primă repriză acceptabilă, pot spune chiar bună. Am avut probleme de lot la meciurile care au trecut și la acest meci ne-au lipsit câțiva jucători. Cinci jucători sunt indisponibili la echipa noastră. După ce am înscris, am primit golurile foarte simplu, pe câteva faze banale. În repriza a doua am încercat să venim cu un plus de pe banca de rezerve, dar jucătorii care au intrat nu au adus plusul de care aveam nevoie nici pe fază ofensivă, nici pe fază defensivă. Chiar în primul 11 am avut jucători care au venit de foarte puțin timp la echipă. Felicit Reșița pentru promovare, în primul rând, și pentru acest început bun de campionat. Sperăm că ne vom redresa, chiar dacă lotul este foarte tânăr’‘, a spus Bogoi, potrivit Caraș Online.

CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (2-1)

Au marcat: Daniel Ene 12′, 76′, Dragoș Săvulescu 40’/ Ovidiu Rasoveanu 4′

Pandurii: M. Cotolan – P. Chiș, N. Cotolan, Oiță, Rob. Bratu – Vasilescu, Trancă (cpt.) (Unguru 80′), Rob. Lică (Lu Yuefeng 51′) – P. Popescu (Al. Dinu 77′), Nichifor, Rasoveanu

Rezerve neutilizate: Al. Oprița – Vișan, R. Filip

Următoarea etapă, a IV a, Pandurii va întâlni ACS Viitorul, sâmbătă, 24 august, ora 11:00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal.