Pandurii vrea prima victorie acasă: Ne-am pregătit bine săptămâna aceasta

Timpul nu e aliatul Pandurilor în lupta pentru supravieţuire, iar meciul cu Concordia Chiajna poate reprezenta un nou început pentru gorjeni, oricât de greu ar fi urcuşul. Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că încearcă să regleze din mers anumite probleme de la echipă, dar cu un efort consistent din partea jucătorilor se poate obţine prima victorie de acasă.

Venim după o înfrângere grea la Rapid, unde cât de cât am mişcat, dar am făcut greşeli zic eu în primul rând din cauza pregătirii fizice. Nu suntem suficienţi de pregătiţi să putem compensa alte lucruri, dar am încredere în băieţi, vreau să văd o atitudine corespunzătoare la ei, şi dacă au această atitudine o să umplem şi stadionul fiindcă lumea doar aşa vine la stadion. Ne aşteaptă un meci dificil, dar ne-am pregătit bine săptămâna aceasta. Vreau să stăm foarte bine în teren, să nu dăm spaţii adversarului şi să punem probleme când avem mingea. Vreau să marcăm, dar şi să ne apărăm bine”, a declarat “principalul” Pandurilor.

Atacantul Patrick Popescu este conştient că Pandurii nu vor mai avea multe şanse dacă nu încep să adune puncte în actualul sezon.

Timpul este scurt, nu mai trebuie să ne gândim la ce a fost în trecut, ci doar să învăţăm din greşeli. Încercăm să reparăm tot ce am greşit şi în următoarele trei etape să obţinem maximum de puncte. Meciul cu Chiajna este foarte important pentru noi, pentru că suntem într-o poziţie dificilă şi avem nevoie de puncte. Vom da tot ce putem să obţinem succesul”, a spus fotbalistul.

Partida cu Concordia se joacă sâmbătă, de la ora 11.00. Copiii şi tinerii cu vârsta de până la 18 ani, vor avea acces gratuit la meci, pe baza unui act de identitate.