”Pandurul” Brînzan, out până în 2019! Fotbalistul va merge la București pentru investigații medicale

Denis Brînzan, căpitanul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, nu va mai putea evolua în meciurile ce au mai rămas de disputat în acest an. Accidentat la Timișoara, în minutul 8 al partidei cu ASU Politehnica, fotbalistul gorjean va merge la București pentru o investigație amănunțită. Este absolut necesar, după ce în Banat ambulanța prezentă la stadion nu avea dotările necesare, iar mai târziu a fost consultat în etape prin spitalele timișorene. Ore întregi a durat până i s-a pus un diagnostic, în cele din urmă primind acceptul de a pleca spre Târgu Jiu împreună cu colegii. După incident, fotbalistul a avut o atitudine fair-play, precizând că nu a fost ținta unui atac intenționat.

”Știu că a fost o minge lungă spre portar, eu am sărit la cap pentru a degaja, moment în care am simțit o lovitură puternică în față și m-am prăbușit. Nu știu cine m-a lovit și nu contează. Nu a fost un fault intenționat. Imediat după incident mi s-a pus o branulă, mi s-a luat tensiunea, după care mi s-a pus un guler cervical. Și atât. A trebuit să aștept să vină o a doua salvare. Am așteptat, cred că 15-20 de minute, nici nu mai știu, ca să vină. Apoi am fost transportat la spital”, a spus, la Digi Sport, Denis Brînzan.

Antrenorul Adrian Bogoi va trebui să găsească soluții pentru înlocuirea acestuia, până la finalul anului Pandurii mai având de disputat trei partide, cu U Cluj, Aerostar Bacău (ambele la Târgu Jiu, și FC Argeș ( la Piești).