Pasti a identificat posibile surse de finanțare pentru Pandurii

Declarații politice sau nu, Cristian Tudor Pasti, consilier local al municipiului Târgu Jiu, continuă să vorbească despre salvarea echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Acesta pare încrezător într-un viitor al clubului al cărui faliment va fi pus din nou în discuție prin tribunale, foarte curând. Pasti susține că dacă Marin Condescu, Emanoil Ciobanu (administratorul judiciar al clubului) și Marin Golea vor reuși evitarea falimentului, nu vor fi mari probleme în a putea finanța o formație de liga a doua la Târgu Jiu.

”Am certitudinea că putem găsii soluții, dacă vrem. Să îl stabilizăm, într-o primă etapă, să avem încredere că el (clubul Pandurii n.red.) nu va muri și pe viitor să începem să creștem. A fost o perioadă în care toată lumea a spus: <<domne, datorii uriașe, intră în faliment, intră în isolvență, nu mai băgați bani acolo că-i nenorocire, pierdeți banii. Vin finanțele și veți da socoteală.>> A intrat o frică, oarecum. Eu unul cred că putem salva această echipă. Eu. Putem găsi soluții. Primăria, Consiliul Județean, iacă-tă, în Târgu Jiu și în Sadu vin niște firme private puternice. Se pot purta dicuții ca ei să pună pe stadion o publicitate, să doneze niște bani municipalității pentru sport. Putem face multe lucruri împreună. Pentru Târgu Jiu, încă o dată vă spun, pentru CEO, pentru atâtea și atâtea instituții, nu cred că este o problemă așa de mare să ținem o echipă de Divizia B, cu perspective de a promova”, a spus, la Accent TV, Cristian Toader Pasti.

Mesaj plin de încredere, însă până la aceste perspective realitatea ne trage de mânecă. Pandurii Târgu Jiu duce spre noi limite termenul ”supraviețuire”, mai nimeni nu poate înțelege cum acest club mai există, în condițiile în care puținii salariați rămași nu și-au primit salariile de câteva luni, iar prin conturi bate vântul.

 

Articolul precedentParlamentarii gorjeni consumă 1,75 miliarde de lei vechi/lună cu cabinetele din județ
Articolul următorSe insistă pentru hidrocentralele de pe Jiu