Peremist gorjean, secretar executiv în partidul lui Vadim

Invazie de gorjeni în structurile Partidului România Mare, al șaselea congres desfășurat la mijlocul lunii a validat 15 membri de la Gorj în Consiliul Național, alți cinci fiind aleși în Consiliul Director.
Președintele PRM – Gorj, Daniel Gheorghe Mutafelea, a fost votat pentru funcția de secretar executiv, poziție din care, sprijinit de Ion Gheorghe Lipianu, Tudor Huică, Vasile Diaconescu, Constantin Fuiorea –  gorjenii membri ai Consiliului Național, va avea greutate în poziții la nivel central.
Peremiștii au căutat rebranduirea și au, deja, un program de guvernare.Măsuri sociale ce vizează protejarea maselor defavorizate, crearea unui mediu propice investitorilor, un discurs naționalist moderat și, noutatea, intenția de a înființa o agenție de cercetare a respectării clauzelor din contractele de privatizare din perioada 1990 – 2017 și tragerea la răspundere a entităților juridice, dar și a acționarilor acestora, în cazul nerespectării cu rea credință a acestora.
Mutafelea, președintele PRM Gorj, s-a declarat mulțumit de rezultatele congresului :”S-a simțit mobilizarea oamenilor, dorința lor de a pune umărul la renașterea partidului.Am reușit să impunem oameni de la Gorj, ceea ce este foarte bine”.
Președinte al partidului a fost ales Victor Teodor Iovici, iar Lidia Vadim Tudor va fi președintele Consiliului Național.
Articolul precedentCâștigă 2.000 de lei, pentru că participă la o ședință lunar
Articolul următorRomanescu, discuţii cu afacerişti nemţi!