Poliţia Locală a amendat operatorul de salubritate Polaris, din cauza gunoiului de lângă ghene

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au aplicat două amenzi operatorului de salubritate Polaris, pentru nerespectarea obligației de a asigura efectuarea curățeniei în locurile special amenajate de depozitare a reziduurilor menajere.

”Echipele de control au verificat dacă sunt respectate normele în vigoare privind păstrarea curățeniei în locurile publice dar și a modului de ridicare a deșeurilor menajere de către operatorul serviciului de salubrizare care acționează pe raza municipiului Târgu Jiu, respectiv S.C. Polaris. M Holding S.R.L. În urma constatărilor efectuate, operatorului serviciului de salubrizare în cauză i-au fost aplicate două amenzi în cuantum de 2.000 de lei, pentru nerespectarea obligației de a asigura efectuarea curățeniei în locurile special amenajate de depozitare a reziduurilor menajere, conform HCL Târgu Jiu 19/2002”, a transmis Poliția Locală.

Nu numai operatorul de salubritate este vinovat pentru mormanele de gunoi de lângă ghene, destui cetățeni aruncă deșeurile la întâmplare, lângă recipientele destinate colectării acestora. Fapta constituie contravenție și se sancționează cu amendă de 1.000 de lei.