Poliția Locală, acțiune pe Dealul Târgului: Amendați pentru că au aruncat deșeuri în zonă

Polițiștii locali din Târgu Jiu au efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acțiune inopinată pe Dealul Târgului, acolo unde tocmai se efectuase o acțiune de salubrizare.

Surpriză, la doar câteva ore de la acțiunea de curățenie au reapărut deșeurile. Nu au căzut din cer, la fața locului fiind depistate mai multe persoane.

În noaptea de 15/16.01.2021, polițiștii locali au desfășurat o acțiune de verificare în zona <<Dealul Târgului>>, unde au depistat mai multe persoane care nu își justificau prezența în acel loc. Precizăm faptul că, în cursul zilei de 15.01.2021, întreaga zonă a fost salubrizată corespunzător, iar în urma acțiunii desfășurate am constatat prezența altor deșeuri aruncate.
Au fost întocmite cinci procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Totodată, vă informăm că zona menționată va fi atent monitorizată, în scopul prevenirii abandonării deșeurilor de orice fel”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Imagini: