Politician: Nici cu Bolojan șef la PNL, Romanescu nu se mai întoarce în echipa liberalilor

Trecerea lui Marcel Romanescu pare PSD inevitabilă. Actualul primar al municipiului Târgu Jiu nu va mai candida din partea PNL la viitoarele alegeri locale nici dacă se schimbă conducerea centrală a liberalilor.
Asta cred fostul prefect și parlamentar de Gorj Pantelimon Manta și Ion Fugaru, consilier local la Târgu-Cărbunești.
Cei doi au declarat, la Radio Infinit, că zarurile au fost aruncate, iar PNL nu-l mai poate întoarce din drum pe primar, care nu a fost de acord cu numirea lui Ion Iordache în fruntea organizației județene.

 

Romanescu nu a agreat de la început candidatura lui Iordache, a ieșit și public. Nu a fost la întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, care este și președinte al Partidului Național Liberal. Mai e vreo îndoială privind aceste mișcări politice? Romanescu va candida din partea PSD”, a declarat Manta.

Poate să vină și Ilie Bolojan (președintele Consiliului Județean Bihor – n.red.) președinte la PNL și Marcel Romanescu nu se mai întoarce. Bolojan dacă voia să salveze postul de primar al municipiului Târgu Jiu, trebuia să-i spună lui Ciucă <<Atenție, aveți singurul primar de municipiu reședință de județ din Oltenia! Ce faceți acolo?>>”, a adăugat Fugaru.

 

Manta a mai spus că o candidatură a lui Romanescu din partea social-democraților va fi benefică pentru PSD.
Articolul precedentDemers pentru stimularea natalității: Indemnizație pentru părinții cu mai mult de doi copii
Articolul următorTârgu Jiu: Atenție, șoferi! Lucrări pe podul de la Piața Centrală