Ponta: Cu oameni care strigă ”trăiască Dragnea!” nu poți să faci treabă în județ

Fostul premier Victor Ponta crede că judeţul Gorj a pierdut de când el a renunţat la funcţia de prim-ministru. Actualul lider de la Pro România a declarat că nu se dezice de trecutul său în PSD, dar nu are la inimă actuala conducere, care lucrează doar în interesul preşedintelui Liviu Dragnea. Ponta a afirmat că se simte totuşi vinovat în faţa gorjenilor pentru investiţiile lăsate de izbelişte de fostul său partid, iar o întoarcere a sa la vechea formaţiune politică nu este luată în calcul.

“O să rămân în continuare un social-democrat, nu o să mă auziţi cu “ciuma roşie”, dar nu mă întorc în PSD, orice ar fi. M-aş bucura foarte tare să plece Dragnea, Codrin Ştefănescu, Olguţa Vasilescu. Sper ca PSD să schimbe această conducere şi atunci, sigur, Pro România poate să lucreze cu PSD. De întors, nu mă întorc, au mers într-o direcţie în care eu nu mă regăsesc. Mă simt vinovat faţă de oamenii din Gorj pentru ce am promis în 2016, chiar crezând că se vor face acele lucruri, cu spitale regionale, cu drumuri, cu şcoli şi uitaţi-vă, de doi ani şi jumătate toătă energia e să-l scăpăm pe Dragnea din închisoare”, a spus Ponta la Radio Infinit.

Fostul premier a adăugat că PSD a blocat foarte multe proiecte, iar primarul municipiului, Marcel Romanescu, este la rândul său o victimă a politicii social-democraţilor.

“Îmi pare rău că proiectele se blochează, la centură nu lucrează nimeni, stadionul să dea Dumnezeu să-l termine odată, dar echipele de cupe europene nu mai există. Cu oameni mari care toată ziua strigă ‘raiască Dragnea’, nu poţi să faci treabă în judeţ. Primarul Marcel Romanescu încearcă, se chinuie să reuşească, dar nefiind la PSD, nu ai voie să primeşti contracte”, a mai spus Ponta.