Ponta: La atacurile PSD nu vom răspunde. Stângă Unită, dar nu cu oricine, în orice fel, oricum!

Victor Ponta, lider Pro România și deputat de Gorj, a căutat să explice electoratului de stânga de ce, la această oră, nu există un front comun pe toate direcțiile Pro România – PSD împotriva PNL. Fostul premier a exemplificat cu un material de presă în care un apropiat al său este atacat dur de un reprezentat PSD, arătând că astfel de practici au devenit o obișnuință a social-democraților. Cu toate acestea, Ponta a subliniat că Pro România nu va răspunde la atacurile PSD.

Mulți oameni de bună credință, cu adevărate convingeri social democrate și social-liberale, care ne-au sprijinit și ne-au apreciat întotdeauna activitatea publică, mă întreabă pe mine și pe alți colegi de ce nu am găsit o cale de dialog cu PSD pentru a lupta împreună împotriva PNL-ului! Corectă întrebare !

Cred că puteți să găsiți mai jos o explicație (la care pot sa atașez atacurile la Corina Crețu, Adrian Țuțuianu, Nicu Bănicioiu și mulți alți oameni din PRO România)!

Cred ca România are nevoie de o Stânga Unită, Modernă și Competentă!

Dar nu cu oricine/nu în orice fel/nu oricum!

Noi, cei de la PRO România, ne vom lupta în campanie cu PNL, și cei care distrug acum țara/la atacurile PSD nu vom răspunde – sperăm ca să înțeleagă singuri cine sunt adevarații adversari ai celor care ne votează!”, a transmis Ponta.