Prăpăd pe drumurile Gorjului: Se poartă fără permis și sub influența băuturilor alcoolice la volan

”Recoltă bogată” a polițiștilor gorjeni în urma unor verificări a participanților la trafic. În numai câteva zile au fost depistați mai mulți conducători auto fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice.

  • În 25 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brănești, în timp ce conducea un moped pe raza localității, cu numere false și fără a poseda permis de conducere.
  • În 26 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au identificat în trafic un tânăr de 27 de ani, din Fărcășești, în timp ce se conducea un tractor neînmatriculat pe DJ Roșia-Jiu și fără a poseda permis de conducere.
  • În 27 mai, polițiști de la Poliția Municipiului Târgu Jiu au descoperit un tânăr de 24 de ani, din Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, fără a poseda permis de conducere.
  • În 28 mai, cadre ale Biroului Rutier Târgu Jiu au depistat în trafic un bărbat de 70 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărgăritarului având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  • În 29 mai, tot la Târgu Jiu, polițiștii au descoperit un bărbat de 31 de ani, din localitate, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe strada Lotrului, având o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur expirat și fără a poseda carnet de conducere. La Turceni, a fost depistat în trafic un tânăr de 17 ani care conducea un moped având o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere.

În toate cauzele au fost dispuse măsurile legale.

Articolul precedentRenovări din vorbe. Casa Tineretului nu este în patrimoniul Consiliului Judeţean
Articolul următorTârgu Jiu: Doi bărbaţi morţi după ce s-au intoxicat într-o fosă septică