Prăpăd! Un alt jucător denunță Pandurii la FRF și FIFA. Reclamă și alimentația precară de la la Târgu Jiu

Problemele sunt departe de a se încheia la Pandurii Lignitul Târgu Jiu, club la care s-a anunțat o revenire spectaculoasă începând din această vară. Chiar antrenorul Călin Cojocaru dădea asigurări în presă că la Pandurii va fi din ce în ce mai bine, însă, cel puțin în acest moment, ochiul suporterului detașat cel puțin o secundă de patima fenomenului nu identifică nici măcar un început firav din perspectivele clamate.

Belgianul Keinus Bunga, unul dintre stranierii care au părăsit echipa în urmă cu câteva săptămâni, a anunțat, prin intermediul Liga 2.ro, că a reclamat entitatea fotbalistică din Gorj la Federația Română de Fotbal, și urmează un demers chiar la FIFA, după ce la Târgu Jiu nu a fost plătit pentru munca sa. Mai mult, jucătorul transmite că și mâncarea a fost o problemă, nefiind de ajuns.

În declarațiile publice, antrenorul Cojocaru și alți oficiali ai clubului spuneau că sportivii ajunși la Pandurii știau că nu o să fie plătiți, însă Bunga precizează că a fost dus cu vorba. Sportivul susține că a primit bani de la părinți pentru a supraviețui în Gorj, situație pe care nu o mai poate accepta, chiar dacă mai are un an de contract și voalat s-a sugerat că ar putea avea probleme după ce a plecat.

Am depus memoriu la Federația din România, voi depune și la FIFA. Din punctul meu de vedere, contractul s-a încheiat! Nu am fugit, doar că nu mai puteam trăi fără bani! Nu aveam alimentație bună și am slăbit mai multe kilograme din această cauză! Acest club e ca o dictatură: nu plătesc jucătorii, nu le dau mâncare corespunzătoare, dar are pretenția ca noi să fim eficienți pe teren. Trebuie un minimum de respect. Cum să mai ai pretenții să mă mai întorc când știi că nu m-ai plătit?! Nu are logică! Toată lumea știe că soarta clubului Pandurii atârnă de un fir de păr. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu la Pandurii. Am citit că antrenorul a spus că are nevoie de mine sezonul viitor, dar nu a făcut nimic ca să mă determine să rămân. În presă pretindem că va fi bine, dar adevărul e că în interior e un dezastru”, a declarat, pentru sursa citată, Keinus Bunga.

 

Foto: Liga 2.ro – jucătorul belgian în echipament alb