Echipa lui Rotaru a pierdut din nou. Nistor: Lupta pentru titlu nu s-a terminat. Nu ne dăm bătuți

 

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins C.S. Universitatea Craiova, 2-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Gazdele s-au impus prin golurile marcate de Bogdan Mitrea (45) şi Claudiu Petrila (90+4).

După meci, Marinos Ouzonidis, antrenorul elen al Craiovei, a privit către sezonul următor și problemele ce trebuie remediate:

Din ce am arătat în ultimele două meciuri s-a văzut că poate nu suntem pregătiți să luptăm acum pentru titlu. Acum vom vedea lucrurile pe care trebuie să le îmbunătățim pentru sezonul viitor. (…) Știu care sunt problemele noastre și cea mai mare este că nu marcăm și nu avem o echipă care să reacționeze bine după ce primește un gol. Eu nu mă plâng de nimic în ceea ce îi privește pe jucătorii mei. Trebuie să rămânem concentrați pentru meciul următor. Nu avem de ce să renunțăm, trebuie să câștigăm pentru noi”.

 

Dincolo de discursul ponderat al tehnicianului, Dan Nistor transmite că lupta pentru titlu nu este nicidecum încheiată:

Din punctul meu de vedere, nu s-a terminat lupta la titlu. Cât mai avem șanse, vom lupta până la final. Nu ne putem da bătuți. Am avut la 0-0 acea ocazie a lui Ivan. Dacă marcam, alta era soarta acestei partide. Din păcate, nu am marcat și am primit gol din acea fază fixă. Am intrat la pauză cu deficit de un gol, iar în a doua repriză n-am putut să mai revenim. Ne pare destul de rău, dar n-avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe și să muncim în continuare”.