Prefectul Florescu a câștigat războiul fustelor scurte și a pantalonilor mulați. Numai în instanță. Holurile Prefecturii ”vibrează în stil clubbing”

Prefectul Ciprian Florescu a avut câștig de cauză în instanțele de judecată în cazul celebrului ordin prin care stabilea norme vestimentare obligatorii tuturor celor care vor să aibă acces în Palatul Administrativ din Târgu Jiu. Florescu impune o anumită decență, dar dincolo de ținuta indecent-provocatoare, pe care o dorea eliminată, nu a manifestat nici cea mai infimă clemență în raport cu cetățenii care nu își permit anumite obiecte de îmbrăcăminte. Oamenii care după drumuri de zeci de kilometri ajung la ”împărăție” noroiți sau prăfuiți sunt, și ei, interziși în Palatul Administrativ, potrivit controversatului act emis de prefect. Contestațiile depuse de PNL Gorj și Asociația ”Omul și Statul de Drept” au fost respinse de instanțele de judecată, cu drept de recurs în 15 zile. Așa cum a semnalat și Jienii.ro, în Palatul Administrativ normele lui Florescu sunt facultative, există salariați sau vizitatori care nu dau doi bani pe ele. Numai cei care își permit, însă.

Articolul precedentEști fleț, nu te pricepi să faci mii de lei pe facebook? ”Îi face” purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu. În timpul serviciului
Articolul următorElevele Școlii Gimnaziale Drăguțești vor merge la Cluj să joace oină