Președintele U Craiova, Marcel Pușcaș, despre vehiculata demitere a lui Napoli: Doar unii au idei de a schimba antrenorul

Președintele FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, a lămurit public situația antrenorului italian Nicolo Napoli, în urma zvonurilor de dădeau iminentă înlocuirea tehnicianului după ratarea play off-ului. Șeful de la FCU transmite că tehnicianul are un obiectiv în față, iar Dică, despre cel care s-a spus că va prelua Craiova, nu mai poate antrena o altă formație în prezentul sezon competițional.

Nu știu ce a visat patronul azi-noapte, nu știu ce are de gând să facă. Chiar nu știu. Eu n-am nicio idee, cred că nici el în privința de a schimba antrenorul, doar unii au idei de a schimba antrenorul. Nu poate fi niciun grăunte de adevăr, mai sunt opt etape.

Napoli are un obiectiv, Dică are un alt obiectiv pentru că despre el era vorba, abia ce s-a înhămat la el, iar Dică nu poate antrena a treia echipă, nici să vrea. Nu e valabil niciun zvon. Este o greșeală”, a declarat, pentru Fanatik.ro, Pușcaș.

Ce se întâmplă mai departe?

Nu știu asta se discută la finele campionatului. Pentru că odată dacă își atinge obiectivul, dacă nu-și atinge obiectivul. Cum este peste tot. Cred că nu, dar să vedem dacă ajungem acolo, deocamdată mai avem opt meciuri.

Probabil că a fost ciudat că nu a apărut la flash-interviu. Se întâmplă că într-adevăr nu stăpânește bine limba română și nu mai dorește nici el să apară pentru că a fost criticat. Îl lasă pe secund să vorbească. 

Nu se pune problema schimbării până în vară. N-aș vrea să vorbim ce va fi peste trei luni pentru că în România se poate întâmpla orice. S-ar putea să nu dorească el să mai rămână. Cine știe?! Logic, așa este”, a mai spus oficialul clubului din Bănie.

 

Articolul precedentGorj: Operatorul de salubritate Polaris, amendat cu o jumătate de miliard de lei vechi
Articolul următorSe cere limitarea importurilor de mașini vechi: Suntem sufocați de valul de rable