Primar gorjean: Ministerele nu trebuiau comasate. Până la locale, guvernarea va fi PSD

Social-democratul Cosmin Pigui este de părere că Guvernul Orban va avea viaţă scurtă.  Primarul comunei Peştişani a declarat că noul executiv nu va prinde alegerile locale din 2020, iar moţiunea de cenzură este deja pregătită. Acesta a mai spus că liberalii s-au grăbit cu comasarea sau desfiinţarea anumitor ministere.

Până la locale, guvernarea va fi PSD. Guvernul liberal este unul de tranziţie, care nu este capabil să ia măsuri. În primăvară, PSD-ul va introduce moţiune de cenzură şi, bineînţeles, că nu se vor ţine de promisiunile pe care le-au făcut în momentul în care au obţinut votul. Eu nu aş fi făcut această restructurare de guvern, fiind un guvern de tranziţie. Aş fi păstrat ministerele, chiar dacă erau multe. Majoritatea oricum e fragilă şi am anunţat de săptămâna trecută că PSD-ul va introduce moţiune de cenzură”,  a afirmat Pigui la Radio Infinit.

În replică, Denisa Şuţă, vicepreședinte PNL Gorj, a declarat că Pigui visează, iar oamenii s-au săturat de politica mincinoasă a Partidului Social Democrat.

 

 

Articolul precedentTrolee noi şi schimbarea reţelei: Târgu Jiul poate semna curând contractul de 24 de milioane de euro
Articolul următorRămâne după gratii! Drogat, şi-a bătut soţia gravidă cu levierul şi a înjunghiat-o cu cuţitul