Primăria Târgu Jiu ”aleargă” după banii necesari construcţiei unei parcări P+2 la Super 2000

Primăria municipiului Târgu Jiu a depus pentru finanţare un proiect de parcare P + 2 la Super 2000, iar posibila aprobare a acestuia schimbă abordarea ce priveşte parcările din zonă. Edilul Marcel Romanescu ia în calcul renunţarea la parcarea supraetajată de la Complexul Rodna. Primarul va analiza în perioada următoare dacă este necesară investiţia de la Rodna, pe această temă urmând să aibă loc şi consultări cu cetăţenii.

“Merg pe o analiză făcută corect, ţinând cont de faptul că nu mai discutăm doar de o parcare cu plată, discutăm, în momentul de faţă, de două parcări cu plată. Vreau să se facă o analiză corectă, să vedem în primul rând dacă este necesară o supraetajare la această parcare pentru că atunci când s-a făcut acel studiu de oportunitate s-a luat în calcul doar parcarea de la Rodna. În acest moment, prin repartizarea locurilor de la parcările rezidenţiale de la Super 2000, mai avem o parcare, care are o capacitate undeva la 130 de locuri. Cele două parcări asigură, în acest moment, în jur de 250 de locuri permanente. Mai mult decât atât, pe parcarea de la Super 2000 avem deja depus un proiect de parcare P+ 2, pe PNDL”, a declarat Romanescu.

Lucrările ar putea demara în această toamnă.

Articolul precedentSe strânge lațul la Poliția Locală Târgu Jiu. În instituție pute a abuz în serviciu și a dosare penale. Instanțele certifică ilegalitatea multor decizii
Articolul următorRenovări din vorbe. Casa Tineretului nu este în patrimoniul Consiliului Judeţean