Primăria Târgu Jiu, favorită să preia Casa de Cultură

Primăria Târgu Jiu pune la bătaie aproximativ 4 milioane de lei pentru a prelua Casa de Cultură a Sindicatelor. Prima licitaţie pentru imobil a avut loc luni, 2 aprilie, când a fost cerută suma de 8,7 milioane de lei, stabilită de administratorul judiciar. Preţul a fost considerat piperat de eventualii investitori, pentru că nimeni nu s-a arătat interesat. Adunarea Creditorilor se va întruni în perioada următoare pentru a analiza oferta înaintată de Primăria Târgu Jiu.

“Ne-a fost înaintată documentaţia, s-a luat la cunoştiinţă că am depus o ofertă concretă pentru Casa de Cultură. Urmează ca în şedinţa de îndată, convocată miercuri, să aprobăm inclusiv acea sumă de 10% pentru participarea la următoarea licitaţie, atunci când lichidatorul judiciar va convoca creditorii pentru a putea analiza ofertele depuse. Urmează o întâlnire a creditorilor, care cred că se va ţine după sărbătorile pascale”, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Pentru a reabilita clădirea, municipalitatea va trebui să investească încă 4 milioane de lei, bani pe care speră să-i obţină de la Compania Naţională de Investiţii.

 

Articolul precedentPreşedintele Consiliului Judeţean Gorj ridică din umeri. Personalul IDP, tot fără salarii
Articolul următorInclusiv cei cu fapte de corupție! Condamnații cu pedepse mici vor executa pedeapsa la domiciliu sau în weekend