Primarul din Padeș, gata să-și ducă proiectele mai departe

Primarul din Padeș, liberalul Serafim Antonie, are planuri ambițioase pentru localitate, în condițiile în care un sondaj de opinie l-a creditat drept favorit clar pentru a-și continua munca în fruntea și folosul comunității.

Reamintim, potrivit studiului, Serafim Antonie ar fi votat de 51% dintre cetățenii cu drept de vot din comună. Candidatul PSD, Mihai Troacă, s-ar clasa pe locul 2, cu 24%, Cristian Elena, PMP, pe locul 3 cu 12%, iar Ion Pleșu, USR, pe poziția a 4-a, cu 9%.

Ca răspuns la atacurile venite în campania electorală, primarul a repus pe tapet parte din activitatea avută în actualul mandat, rezultate obținute în condițiile în care nu întotdeauna ușile la care a bătut s-au deschis, el fiind liberal, iar până la sfârșitul anului 2019 PSD a împărțit banii cu prioritate către primarii social-democrați.

Serafim Antonie spune că vine în fața oamenilor cu un CE AM FĂCUT, mult mai greu și valid în fața mulțimilor de CE VOM FACE care curg în campaniile electorale, nimănui nefiindu-i interzis să promită, chiar și perspective fără o minimă acoperire.