Primarul Romanescu îi poartă sâmbetele lui Rotaru

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a dezvăluit, la TV Sud, că nu este mulțumit de activitatea lui Marian Rotaru, director al Direcției Publice de Patrimoniu.

”În momentul în care voi avea o hotărâre a comisiei de disciplină voi face în așa fel încât să iau și eu o decizie la aspectele sesizate în privința domnului Rotaru. Recunosc, în momentul de față sunt extrem de nemulțumit de domnul Marian Rotaru și astăzi (joi, 25 ianuarie-n.r) i-am spus același lucru, direct. În condițiile în care nu își schimbă comportamentul și păstrează acel rol duplicitar pe care l-a avut în ultima perioadă îi voi cere demisia.” a spus Romanescu.

”Este un cuvânt greu să mă faci pe mine duplicitar care nu am greșit, cel puțin de când a venit dumnealui”, a intervenit Marian Rotaru, telefonic.

Acesta din urmă a precizat că dacă primarul îi va cere demisia nu și-o va da. Primarul spusese, anterior intervenției telefonice, că în cazul lui Marian Rotaru nu se mai poate merge pe aceeași sancțiune, dacă se va constata că s-a comis o altă abatere, după cea pentru care directorul de la DPP a primit mustrare scrisă. Edilul șef a refuzat dialogul telefonic cu sublalternul său.

”Sunt primarul municipiului Târgu Jiu și trebuie să înțeleagă și domnul Rotaru acest lucru”, a punctat Romanescu.

 

Articolul precedentDNA cere Tribunalului București să refuze insolvența Tel Drum
Articolul următorNoul Guvern promite salariul minim net de 300 de euro