Primul ministru, așteptat la Târgu Jiu: Casa de Cultură, podul de la Lainici și discuții cu salariații CEO, posibile obiective ale vizitei

Premierul Ludovic Orban ar putea ajunge la Târgu Jiu în perioada următoare. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, crede că primul ministru va veni în Gorj în viitorul imediat apropiat. Liderul liberal de la centru ar putea semna contractele de investiţii ale podului de la Lainci şi Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu. Edilul crede că Orban nu-i va evita nici pe mineri sau energeticieni.

S-ar putea să ne facă o surpriză şi să ajungă chiar în zilele următoare. Sunt convins că va ajunge la Târgu Jiu. Că va ajunge la momentul în care semnăm cele două proiecte, pentru podul de la Lainici şi pentru Casa de Cultură, sau după aceste momente, este binevenit la Târgu Jiu. Eu cred că va sta de vorbă şi cu minerii şi energeticienii. Are foarte multe lucruri să le spună şi, pe de altă parte, să primească toate doleanţele miilor de angajaţi care astăzi lucrează în Complexul Energetic Oltenia”, a declarat Romanescu.