Protest extrem! Miner de la Roșia, plecat pe jos pentru a face greva foamei în fața CEO

Alin Dumitru Luca, salariat al Complexului Energetic Oltenia, Cariera Roșia, se afla miercuri la orele 23.50 în marș forțat spre sediul din Târgu Jiu al companiei. Acesta ne-a spus că odată ajuns acolo va intra în greva foamei, nemulțumit fiind de ce i s-a întâmplat la intrarea în schimbul III. Efectiv, minerului i s-a transmis că i s-a schimbat locul de muncă unde își desfășurase activitatea până în urmă cu câteva zile, și asta fără să i se aducă la cunoștință acest lucru.

”Am 22 de ani vechime, nu am avut probleme la locul de muncă, nu am abateri. Am o relație bună cu colegii și ori de câte ori am fost solicitat am muncit suplimentar”, ne-a spus Luca, în timp ce ajunsese la școala de la Vârț. 

Acesta crede că pocinogul i se trage din cauze sindicale, în urma unor neînțelegeri cu unul dintre lideri. Salariatul precizează că va cere anularea transferului și destituirea din funcție a șefilor de sector, Daniel Răduca și Narcis Brăiloiu, dar și a CFL-stului lider de sindicat, Grigore Vîrțan.

Articolul precedentUn fost șef de la Pandurii a relatat cum l-a bătut pe Becali, ”de l-au înviat cu apă”
Articolul următorL-a dat afară din casă cu poliția