Un fost șef de la Pandurii a relatat cum l-a bătut pe Becali, ”de l-au înviat cu apă”

Mitică Tudor, alias Dumitru Ciorbă, antreprenor și impresar în lumea fotbalului, și-a amintit cum l-a pocnit pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

”De dimineață la tv știri ff importante: G Becali scandal cu Syda în Poiana Brașov, că vezi Doamne Becali ar fi vrut să îl bată pe Sida. Măi oameni buni acest bolnav de ospiciu nu este în stare să bată nici o găină. El se bazează pe bodyguard și face pe războinicul. Hai să vă spun o poveste cu acest turnător de profesie care a băgat multă lume la pușcărie,prin 1991 în ianuarie în holul hotelului Nord am avut o altercație cu el,și l-m bătut de la înviat cu apă. După 10- 12 ne-am împăcat, dar toată viața mă are în măsea. Cu mine nu merge cu bodiguarzi lui, are prea mulți dușmani. Voi care îl vedeți pe la tv nu știți că dacă nu îl cunoștea pe Fane Spoitorul pe timpul lui Ceaușescu să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic. Sunt mulți oameni care pot confirma ce am scris. Omul e dus rău, nu îl mai băgați în seamă pe bolnav”, a relatat, în acest mod, pe facebook, Dumitru Tudor.

Puțini microbiști gorjeni știu că Dumitru Ciorbă a făcut parte din conducerea echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Se întâmpla în anul 1999, pe când Ion Vulpe (director în minerit), Pantelimon Manta (prefect), Mihai Stelescu și Traian Predulescu (antrenori), precum și Bebe Țambu (delegat) și-au propus să ducă Pandurii în Divizia B. Mitică Tudor a fost cooptat la Târgu Jiu în ideea că va ști să tragă anumite sfori, însă colaborarea nu a durat prea mult. Datorită acestuia, Rodin Voinea a ajuns în Gorj și a făcut senzație câteva sezoane la Pandurii.

Articolul precedentAccident! Gorjeni răniți la ieșirea din Vulcan
Articolul următorProtest extrem! Miner de la Roșia, plecat pe jos pentru a face greva foamei în fața CEO