Provocare cu demisia lui Ciolacu pe masă. Acceptă șeful PSD, își riscă funcția de președinte al social-democraților?

 

Ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a transmis, vineri seară, că PNRR nu a fost respins, deşi președintele PSD, Marcel Ciolacu, personal, a anunțat deja de patru ori că s-ar fi întâmplat asta.

Totodată, Ghinea, a reactualizat provocarea lansată liderului social-democrat, prin care s-a angajat să demisioneze dacă PNRR nu va fi aprobat, iar în situația contrară Ciolacu să plece din fruntea PSD.

 

PNRR nu a fost respins, a cincea, a şasea oară. În fiecare săptămână este o ştire că este respins. Nu a fost respins, abia începe procesul de evaluare oficială. Nu sunt primele schimburi de observaţie, am tot avut. (…) Putem să discutăm la infint. Este a patra oară când Marcel Ciolacu personal spune că PNRR a fost respins (…) Dacă CE respinge PNRR, îmi dau demisia. Dacă CE aprobă PNRR ar trebui să-şi dea el demisia, că nu putem să discutăm la infinit, fără niciun fel de legătură cu ralitatea. Nu există o decizie a CE pe PNRR, sunt cereri de clarificare. (…) Eu aştept un răspuns de la domnul Ciolacu, că nu am primit. Domnul Ciolacu a răspuns cu noi invective, în loc să răspundă concret. Hai să discutăm cu demisia pe masă, să avem un mod de clarificare a acestei nebunii politice”, a declarat, la Digi 24, ministrul.