PSD Gorj, domol: Până înainte de prezidențiale, să se tot măsoare candidații pentru Motru și Târgu Jiu

Nu e liniște în PSD Gorj, sondajul care a urma să ducă la desemnarea candidaților pentru primăriile din Târgu Jiu și Motru generează foieli în interiorul organizației. Viceprimarii de la Târgu Jiu, Aurel Popescu și Adrian Tudor, s-au arătat neîncrezători într-un astfel de studiu efectuat vara, în timpul vacanței, mai mult, au spus că nu știu dacă se află printre candidații sondați de partid. În ultimele zile s-a sugerat că prefectul Florescu ar fi candidatul care ar avea cele mai mari șanse din PSD, însă liderul județean, Mihai Weber, a precizat că nu există niciun fel de rezultat, studiul este în plină desfășurare.

”Repet, sondajul pe care l-am comandat nu este finalizat. Nu știu când va fi gata, vrem niște măsurători cât mai aproape de realitate”, a spus, miercuri, Weber.

Deputatul pune nemulțumirile din partid pe această temă pe faptul că PSD Gorj ”este un partid viu, dinamic”. Potrivit șefului social-democraților gorjeni, este foarte posibil ca înaintea alegerilor prezindențiale din noiembrie să fie anunțați candidații pentru primăriile din Motru și Târgu Jiu.