PSD Gorj, domol: Până înainte de prezidențiale, să se tot măsoare candidații pentru Motru și Târgu Jiu

Nu e liniște în PSD Gorj, sondajul care a urma să ducă la desemnarea candidaților pentru primăriile din Târgu Jiu și Motru generează foieli în interiorul organizației. Viceprimarii de la Târgu Jiu, Aurel Popescu și Adrian Tudor, s-au arătat neîncrezători într-un astfel de studiu efectuat vara, în timpul vacanței, mai mult, au spus că nu știu dacă se află printre candidații sondați de partid. În ultimele zile s-a sugerat că prefectul Florescu ar fi candidatul care ar avea cele mai mari șanse din PSD, însă liderul județean, Mihai Weber, a precizat că nu există niciun fel de rezultat, studiul este în plină desfășurare.

”Repet, sondajul pe care l-am comandat nu este finalizat. Nu știu când va fi gata, vrem niște măsurători cât mai aproape de realitate”, a spus, miercuri, Weber.

Deputatul pune nemulțumirile din partid pe această temă pe faptul că PSD Gorj ”este un partid viu, dinamic”. Potrivit șefului social-democraților gorjeni, este foarte posibil ca înaintea alegerilor prezindențiale din noiembrie să fie anunțați candidații pentru primăriile din Motru și Târgu Jiu.

 

Articolul precedentRomanescu, proiect de hotărâre pentru reducerea facturilor ApaRegio
Articolul următorEvenimente rutiere, în miez de noapte, la Târgu Jiu. A fost semnalată o victimă