PSD Gorj s-a mobilizat să coboare oile de la munte

Ceremonia de încheiere a celei de-a XXX-a ediții a Festivalului ”Coborâtul oilor de la munte”, manifestare organizată de Primăria comunei Baia de Fier, a consemnat o prezență masivă a liderilor social-democraților gorjeni chiar ”în prima linie”.

Astfel, din câte se poate observa, participanții au defilat prin fața PSD-iștilor de vază sosiți de la Târgu Jiu, spre bucuria primarului localității, Dumitru Turbăceanu.

De la stânga la dreapta, ”la tribuna” de la intrarea în sediul Primăriei Baia de Fier, Anca Bordușanu – secretar executiv PSD Gorj, consilier județean; Mihai Istrate – subprefect de Gorj, PSD; Marcela Mrejeru – inspector general al Inspectoratului Școlar Gorj, ales municipal PSD de Târgu Jiu; Ninel Muja – subprefect de Gorj, PSD; Cristi Rujan – senator PSD Gorj și Claudiu Manta – deputat PSD Gorj au ținut să participe la serbarea cu caracter pastoral.

MULȚUMIRI PUBLICE

 

Cea de-a 30-a ediție a Festivalului ”Coborâtul oilor de la munte” a reunit, la Baia de Fier, 16 ansambluri folclorice din 4 județe, precum și numeroși meșteri populari.
Mulțumesc pentru invitație domnului primar, Dumitru Turbăceanu, pe care îl felicit pentru organizarea ireproșabilă a festivalului!”, a transmis subprefectul Mihai Istrate. 

 

IMAGINI: