Putem ajuta! O învățătoare nu are suficiente timbre pentru a trimite scrisorile copiilor moșului

S-a așezat forfota peste oraș, oamenii aleargă prin magazine, planifică, aleg, calculează, mai toți căutăm să ne aranjăm ”sărbători fericite”. Să ne aranjăm, a devenit regulă. Fericirea se cumpără de la agenția de turism, de la mall, de la piață, la gram sau kilogram, în funcție de posibilități și gusturi. Se cumpără. Dai pentru a primi. Paradoxal, în mulțimea agitată mai există persoane ce nu au liniște încercând să ofere. Să dăruiască fericire. Bucurie. Necondiţionat. Fără obligații, fără să aștepte ceva în schimb. Doar, poate, o stare de bine, un colind. Un colind special ce rezonează cu oamenii în lumea ce aleargă, planifică, alege, calculează.

Mădălina Ciobanu, o tânără învățătoare din Târgu Jiu, încearcă să îl contacteze pe Moș Crăciun pentru a-i reaminti că elevii săi sunt printre cei mai cuminți și silitori. Din nefericire, timbrele i s-au terminat și există riscul ca scrisorile micuților să nu ajungă la destinație.

”Bună ziua, oameni dragi!

Având în vedere că mai este foarte puțin și vin sărbătorile m-am gândit la o campanie numită <<Zâmbetul din cutie>>. Bănuiesc că sunt foarte multe persoane care au prin casă o jucărioară, o hăinuță, o pereche de încălțări sau ceva rechizite. Orice altceva ce nu le mai este de folos și ocupă inutil spațiu, dar de care niște copilaşi s-ar bucura tare mult. Tot ce trebuie să faceți este să luați o cutie oarecare în care să introduceți ce nu vă este de folos dumneavoastră, însă ar putea face fericit un copil. Pe cutie trebuie notat băiat/fată și vârsta corespunzătoare. De asemenea, putem oferi și alimente, nu numai bunuri. Cutiile nu trebuie neapărat împachetate  de dumneavoastră, în hârtie, mă voi ocupa eu de treaba asta. Important e să găsim oameni care să ne ajute să îl aducem pe Moș Crăciun”, transmite învățătoarea.

Mădălina Ciobanu poate fi găsită la Școala Gimnazială ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, între orele 7:30-12:00. De asemena, poate fi contactată la adresa de email: [email protected] sau pe facebook: Madalina Ciobanu (GM). Apelurile învățătoarei au fost deja auzite, sunt persoane ce s-au implicat. Dacă aveți ceva ce vă prisosește, dacă puteţi auzi colindul special, sunteți așteptați să dăruiți un zâmbet. În cutie sau nu.

Galerie foto:

 

Articolul precedentGalerie foto! Devine coșmar: Alt accident, încă o victimă
Articolul următorPremieră: Fără obligații la bănci! Primăria Târgu Jiu își achită toate datoriile în avans