Replici acide Iriza -Iordache, mărul discordiei Filip jr.: Când e la funcții se duc și cer, Filip cu gașca lui

Rezultatul referendumului a provocat râcă în Gorj. Faptul că foarte puţini oameni s-au prezentat la urne a generat o reacţie tranşantă a senatorului Scarlat Iriza, care cere ruperea alianţei PSD-ALDE.  Revenit în PSD, acesta îşi acuză tocmai fosta formaţiune politică, ALDE, că a pus umărul la “boicotul” din weekend. Iriza l-a dat exemplu şi pe primarul ALDE de la Rovinari, Robert Filip, care ar fi rămas indiferent la apelul de a scoate cetăţenii la vot, dar şi pe liderul de la nivel central, Călin Popescu Tăriceanu.

 “Primarul din Rovinari, care nu a învăţat nimic de la taică-su, a scos cel mai mic scor din oraşe, aproape cel mai mic din judeţ. Denotă că ALDE Gorj este în opoziţie, eu aş înceta orice colaborare cu ei. Au mers împotriva PSD-ului pe faţă, dar când e la funcţii se duc şi cer, Filip şi cu gaşca lui, tot felul de funcţii în CEO. Nu e corect! După cum bine ştiu eu, opoziţia la acest referendum, nu numai la Târgu Jiu, ci în toată ţară, a fost ALDE. Nu l-am văzut pe domnul Tăriceanu că a ieşit la vot şi a îndemnat populaţia să voteze pentru referendum, în schimb pe domnul Orban l-am văzut, din păcate. Dacă nu-l vedeam pe domnul Orban că îndemna votanţii PNL să meargă la referendum era altceva… ALDE  a fost în opoziţie la acest referendum”, a declarat Iriza la Radio Infinit.

În schimb, Ion Iordache, vicepreședinte ALDE Gorj, a declarat că referendumul nu trebuia politizat, iar Scarlat Iriza este ultima persoană în măsură să vorbească despre alianţa politică dintre ALDE şi PSD. “Nu am ce să comentez. Nu înţeleg unde îi mănâncă în continuare. Nu le ajunge ce le-au arătat oamenii? Nu trebuia să se bage niciun partid politic în treaba asta. Noi i-am sfătuit pe membri şi simpatizanţi să voteze fiecare ce vrea, în niciun caz să nu voteze. Iriza este ultima persoană îndreptăţită să vorbească despre această alianţă. Până ieri a fost la ALDE. Oricum alianţa asta nu funcţionează la Gorj. Noi ne-am implicat în acest proiect politic pentru a face treabă în judeţ. Nu ne interesează funcţii sau vreo discuţie despre alianţă. N-am nicio problemă dacă se rupe. Facem alianţă cu oamenii care pun umărul ca să facem treabă în judeţ”, a comentat Iordache.

Articolul precedentHalucinant! Un deputat de Gorj ar repeta referendumul în luna mai a anului viitor
Articolul următorCutremurător! Medicamente mai scumpe, iar bugetul alocat de stat are aceeași valoare de șase ani