Reunire: Pandurii a pierdut și căpitanul, dar antrenorul Cojocaru este optimist: O să facem treabă bună!

Divizionara secundă Pandurii Târgu Jiu s-a reunit luni, la Stadionul Municipal, acolo unde au fost prezenți și câțiva suporteri, dovadă de atașament față de clubul fanion al Gorjului.

După plecările de la sfârșitul turului, când Robert Lică, Bogdan Vișan, Iulian Dinu, Ioan David și Paul Chiș au anunțat că nu vor mai continua la Pandurii, și Mihai Cotolan, Nicolae Cotolan, Robert Bratu și Gabriel Oiță au renunțat la colaborarea cu gruparea sportivă din Târgu Jiu. Motivele sunt bine știute, clubul înregistrează restanțe financiare mari față de toți angajații. Printre cei peste 20 de jucători prezenți la reunire s-au regăsit și câțiva tineri aduși de la alte echipe: Alexandru Bodea și Aurel Pîrciu (ambii FCSB), Alexandru Catrici, Matei Babaua și Alexandru Achiriloaiei (toți Rapid București) și Lică Mândrean (Gaz Metan Mediaș).

Antrenorul Călin Cojocaru, sosit încă de vineri la Târgu Jiu, este pus pe treabă, convins că pentru Pandurii va urma un retur bun.

Am nevoie de jucători care au capul doar la fotbal și vor să tragă pentru Pandurii. Nu mai pleacă nimeni, au avut timp până acum. Mai aștept jucători și sunt convins că o să facem treabă bună și o să formăm un lot competitiv, deși unii sunt sceptici în privința noastră. Am fixat foarte multe jocuri de pregătire, pentru că sunt mulți jucători noi. Vreau să formez o echipă omogenă și acest lucru se face doar prin meciuri”, a declarat, pentru Radio Accent, tehnicianul.

Acesta a mai precizat că a avut o discuție cu conducerea clubului și a primit asigurări că echipa nu va intra în faliment.