Revoltă! Dan Vîlceanu, somat să aleagă între Robert Filip și Organizația PNL Rovinari

Petre Goanță, consilier local liberal din Rovinari, a publicat pe rețelele de socializare o ”Scrisoare deschisă” adresată președintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, și Biroului Permanent Județean al partidului. Alesul local enumeră o serie de evenimente din viața PNL Gorj, de care îl consideră responsabil și pe șeful organizației, și trece la atac la baionetă când ajunge la desemnarea candidatului pentru Primăria Rovinari.

În continuare lăsați să curgă în spațiul public, fără a infirma absolut deloc, posibilitatea ca Robert Filip să fie candidatul PNL la primăria Rovinari. Drept urmare, consider că aveți două opțiuni:

– Fie ieșiți într-o conferință de presă în care să confirmați public, fără putință de tăgadă, candidatura lui Chivu Laurențiu drept inalienabilă și inamovibilă

– Fie vă asumați de acum <<aterizarea>> d-lui Goe în PNL

Nu cred că este cazul să aveți rețineri. Unde a încăput PSD încape și ALDE, nu-i așa? Faceți colecție, la naiba! Să știm cum stăm! Noi, toți ceilalți, ne vom urma candidatul desemnat. Oriunde! Și vă asigur că și electoratul său. Un liberal adevărat preferă să piardă corect decât să câștige necinstit. Prin noi înșine!”, încheie Goanță.