Romanescu: Am nevoie de sprijinul lui Dan Vîlceanu. Este foarte apropiat de primul ministru și reprezentanții guvernului

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus public că așteaptă sprijinul deputatului Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, și al tuturor gorjenilor promovați de liberali în guvern, pentru realizarea unor proiecte în municipiu. Edilul spune că Vîlceanu are puterea necesară să ajute la dezvoltarea Târgu Jiului.
Reamintim, președintele PNL Gorj a precizat că se va implica personal în concretizarea unor obiective din capitala Gorjului.
Discuțiile pe care le am cu președintele PNL filiala Gorj sunt de mai mult timp. Asta i-am și solicitat. Ca în această perioadă în care suntem la guvernare să se implice mult mai activ în tot ceea ce încercăm să demarăm la nivelul județului Gorj și, normal, și la nivelul municipiului Târgu Jiu. Eu am nevoie de sprijinul dânsului și nu numai de cel al dânsului… Am nevoie de sprijinul tuturor celor promovați de PNL în actuala formulă guvernamentală. Dan Vîlceanu are puterea necesară în momentul de față și autoritatea necesară să poată face în așa fel încât lucrurile la nivelul județului Gorj și la nivelul municipiului Târgu Jiu să aibă un ritm mult mai alert. Este foarte apropiat de reprezentanții guvernului și de primul ministru al României. M-aș bucura dacă ar obține o funcție în actualul guvern și, va dați seama, este singura noastră șansă. Până la urmă este cea mai importantă poziție pe care o are Gorjul în acest moment, nu numai prin calitatea de parlamentar pe care o are domnul Dan Vîlceanu, cu și prin relațiile pe care și le-a construit în timp cu reprezentanții Guvernului României”, a declarat, la Radio Infinit, Romanescu.
Sunt proiecte pe care le-am depus la CNI și sunt proiecte pe care putem să le finanțam în condițiile în care vom primi sprijinul guvernului. Eu am foarte mare încredere in faptul că Dan Vîlceanu se va implica în toate aceste proiecte, pentru că orice realizare a actualului guvern este și o realizare a președintelui și a PNL. Prin implicarea dânsului eu cred că și județul Gorj, se înțelege că și municipiul Târgu Jiu, poate fi prins în acest mare pachet de proiecte care se poate dezvolta pe finanțare europeană”, a mai spus Romanescu.