Romanescu atacă alegerile cu oameni selecționați din societatea civilă. Lista consilierilor

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat lista de consilieri locali cu care PNL se va prezenta la alegerile din această toamnă în reședința de județ a Gorjului. Din câte se poate observa, printre candidați se regăsesc oameni care nu au făcut politică, însă cu notorietate în domeniile în care activează și nu numai.

Vă prezint lista PNL Târgu Jiu pentru alegerile locale din 27 septembrie:

1. Romanescu Marcel Laurențiu
2. Bejinaru Ion Bogdan
3. Nodea Gheorghe Eugen
4. Slivilescu Ion
5. Ilieș Dan-Antoniu
6. Vulpe Daniela
7. Fiu Claudiu Nicolae
8. Stoichițoiu Gabriela
9. Semen Constantin
10. Tăloi Daniel
11. Drăgoi Gheorghe
12. Bonculescu Pantelimon
13. Arsenie Bogdan Marian
14. Drondoe Grigore
15. David Emilian George
16. Lisei Lucian
17. Cuțitoiu Veronica
18. Pasăre Irinel
19. Pătrașcu Mihai
20. Cazan Gelu
21. Mihalache Ion


Lista a fost votată în Biroul Permanent Local și validată de Biroul Permanent Județean al PNL. Le mulțumesc colegilor pentru vot și validare. Așa cum am promis, veți recunoaște, alături de membri mai vechi ai PNL Târgu Jiu, și nume noi, dar cunoscute, ale unor persoane foarte apreciate în comunitatea târgujiană. Suntem pregătiți de muncă, avem proiecte extrem de importante pentru municipiul Târgu Jiu. Unele le cunoașteți deja, altele vor fi prezentate în perioada imediat următoare. Doresc să mulțumesc minunatei mele echipe de la PNL Târgu Jiu care mi-a fost alături în tot acest timp și alături de care voi lucra în continuare! Succes tuturor!”, a transmis primarul. 

Articolul precedentGorj: Masca, obligatorie în piețe și în alte spații deschise
Articolul următorBogații și-au așezat apele: S-a vrut majorarea TUTUROR pensiilor cu aceeași sumă, însă nu s-a găsit soluția constituțională