Romanescu, despre heliport: Avem în proiect o astfel de investiție. Au fost discuții cu Consiliul Județean și Ministerul Sănătății

Primăria Târgu Jiu are un proiect pentru realizarea unui heliport funcțional pe timp de noapte, a anunțat primarul Marcel Romanescu. Investiția este estimată la 20 de miliarde de lei vechi și edilul consideră că se impune un parteneriat cu Consiliul Județean și Ministerul Sănătății, municipalitatea neputând suporta integral costurile acestui obiectiv. Primarul a precizat că s-au purtat deja discuții și așteaptă ca în perioada următoare partenerii să identifice soluțiile financiare.

Avem în proiect o astfel de investiție. Poate fi realizată cu finanțare de la Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean și Ministerul Sănătății. Nu poate suporta municipalitatea târgujiană, în totalitate, acest proiect. Am avut mai multe discuții cu reprezentanții Consiliului Județean și ai Ministerului Sănătății și sunt dispuși ca în perioada următoare să găsească soluțiile financiare, în primul rând, pentru realizarea acestui heliport. Așa cum noi, Primăria Târgu Jiu, de la Consiliul Județean, de trei ani de zile, nu primim niciun leu, iar acest heliport va deservi toți cetățenii județului, este moral și legal ca și Consiliul Județean, care are în subordine Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, să se implice în proiect”, a spus, la Radio Infinit, primarul.