Gorj: La 71 de ani, reținut pentru furturi din locuințe

Un bărbat de 71 de ani, din județul Mehedinți, a fost reținut de polițiștii din Motru, miercuri, după ce a comis mai multe furturi pe raza localității și în împrejurimi.

La data de 8 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul poliției un bărbat de 71 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta ar fi săvârșit trei furturi pe raza municipiului Motru și a localităților din împrejurimi, ultimul în noaptea de 4/5 iulie a.c., când ar fi pătruns în apartamentul unei femei și ar fi sustras trei televizoare, tip LCD.

În baza unui mandat emis de Judecătoria Motru, polițiștii din localitate au efectuat, miercuri, o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului bănuit de furt, din comuna Cujmir, sat Aurora, județul Mehedinţi, în urma căreia au fost găsite cele trei televizoare sustrase. Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei vătămate”, a transmis IPJ Gorj.

Suspectul va fi prezentat, joi, Parchetului Motru, cu propuneri legale