Romanescu, despre posibila candidatură a lui Lădaru: Nu cred, deși mi-aș dori

Primarul Marcel Romanescu a reacționat după ce în spațiul public au fost vehiculate numele consilierului local Eduard Lădaru sau a fostului prefect de Gorj Liviu Andrei ca posibili contracandidați la alegerile locale din partea PSD Gorj. Cei doi și-au arătat disponibilitatea de a fi incluși în sondajul intern al social-democraților în urma căruia ar urma să fie desemnat cel ce va intra în bătălia pentru Primăria Târgu Jiu.
Chestionat de jurnaliști în legătură cu posibilele confruntări electorale directe, actualul edil-șef s-a declarat sceptic în privința desemnări de către PSD a unuia dintre cei doi. Despre Lădaru, Romanescu a spus că nu-l recomandă rezultatele politice, iar un partid de calibrul PSD-ului nu va merge pe mână lui.

Dânsul, din ceea ce știu eu, politic nu există. Mi-aș dori să am astfel de contracandidați, pentru că, fără falsă modestie, aș putea avea o lună de zile de concediu liniștit ca să aștept ziua alegerilor. Nu fac așa, eu îmi voi duce competiția așa cum am dus-o și până acum. Nu cred, sincer, deși mi-aș dori, că Edi Lădaru va fi, vreodată, un candidat al unei formațiuni puternice din Gorj. Dânsul poate să meargă spre formațiunile de 1 și 2 %, raportat la procentele pe care le are și dumnealui, dar cu șanse foarte mici de a intra în Consiliul Local”, a declarat primarul.

În ceea ce îl privește pe Liviu Andrei, Romanescu crede că fostul prefect vizează funcții guvernamentale.
Până acum, cinci membri ai Partidului Social Democrat și-au anunțat intenția de a intra în competiția internă.
Articolul precedentTârgu Jiu: Piețarii, ”tamponați” rău de cetățeni: Bunicu’ mai cumpără de la voi! Nu știți decât să înșelați. Se bagă în plasă legumele stricate
Articolul următorȘcoala Populară de Arte Târgu Jiu, misiune importantă în Grecia