Târgu Jiu: Piețarii, ”tamponați” rău de cetățeni: Bunicu’ mai cumpără de la voi! Nu știți decât să înșelați. Se bagă în plasă legumele stricate

Piețarii din Târgu Jiu s-au plâns, luni, într-un live realizat pe facebook, de lipsa clienților, iar reacția cetățenilor ar trebui să le dea cel puțin de gândit celor ce desfășoară activități în piețele orașului.
Cu afaceri într-un mediu rar verificat de instituțiile statului, fie că este vorba despre ANAF, Protecția Consumatorului sau Direcția Sanitar Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor, piețele au devenit o bună sursă de câștig pentru comercianți în timp ce cumpărătorii au plecat de prea multe ori de acolo cu marfă de proastă calitate sau, pur și simplu, cu o cantitate mai mică de produse decât cea achitată, bătaie de joc la prețuri cel puțin piperate.
Luni, în mai multe grupuri ale facebook, o persoană a transmis live din Piața Centrală întrebându-se: ”UNDE SUN OAMENII? Cumpărătorii?”
În imaginile transmise se observa cum ”bate vântul” printre tarabe, spre nemulțumirea negustorilor.
Răspunsurile au început să curgă și nu au fost deloc favorabile celor cu marfă pe mese:

sunt la magazinele de la care se aprovizionează și cei din piață

 – bunicu’ mai cumpără de la piețari!

 – la voi se bagă în plasă toate produsele stricate

 – s-a săturat lumea de samsari!

 – nu știți decât să înșelați

 – atenție la prețuri, sunt mari șarlatani

 

 

CAPTURI VIDEO:

 

 

Articolul precedentFMI instruiește ANAF-ul în controlul marilor averi din România. Șeful Fiscului: Descoperim sume importante de bani
Articolul următorRomanescu, despre posibila candidatură a lui Lădaru: Nu cred, deși mi-aș dori