Romanescu, după atacurile lui Florescu: A intrat în campanie electorală, dar uită că a fost prefect

Ciprian Florescu începe să-şi asume rolul de candidat al PSD la alegerile locale din 2020. Fostul prefect a început să-i dea “sfaturi” actualului edil, Marcel Romanescu, şi a dezaprobat iniţiativa primarului de a reabilita zona centrală, inclusiv fântânile arteziene.  Florescu spune că banii respectivi ar putea fi folosiţi, în schimb, şi pentru “noi surse de apă”.

Se putea face o investiție care să vizeze noi surse de apă? Ne plângem de un trafic sufocant și de locuri de parcare insuficiente. Ar fi fost util un proiect care sa crească numărul acestora? Încă sunt artere municipale cu un carosabil aproape impracticabil. Se puteau asfalta câțiva km buni?”, a scris Ciprian Florescu într-o parte a postării sale.

A intrat în campanie electorală, dar uită că a avut şi calitatea de prefect “, a spus, în replică, Marcel Romanescu.

Edilul i-a reamintit lui Florescu că reabilitarea fântânilor arteziene face parte dintr-un amplu proiect arhitectului Dorin Ştefan, iar zona centrală trebuie reabilitată pentru că arată jalnic după “experimentul” fostei administraţii. De asemenea, primarul a mai spus că Florescu nu era atât de preocupat de problema apei când reprezenta, în teritoriu, Guvernul, iar un social-democrat conduce Aparegio, operatorul de apă şi canal vinovat pentru lipsurile târgujienilor.

Am văzut că şi cei de la Partidul Social Democrat consideră că foarte multe proiecte sunt inoportune pentru municipiul Târgu Jiu. Eu am făcut tot ce depindea de mine ca cel mai important arhitect, pe care îl are în momentul de faţă Uniunea Arhitecţilor din România, să fie prezent în Târgu Jiu la şedinţa de Consiliu Local şi să le explice oportunitatea amenajării zonei centrale, aceea realizată de reprezenanţii PSD-ului prin ciment amprentat, şi realizarea acelor fântâni, parte componentă a acelui proiect.

Ştiu că domnul Florescu a deţinut şi funcţia de prefect, poate face în aşa fel să afle de ce nu au apă cei din Târgu Jiu, pentru că Aparegio este condusă de către un reprezentant al PSD. Cât a fost prefect nu a făcut niciun fel de demers. Avem un serviciu delegat unei societăţi, iar societatea respectivă nu trebuie doar să ceară bani cetăţenilor, trebuie să facă şi investiţii. Nu Primăria trebuie să facă aceste investiţii”, a declarat Romanescu la Radio Infinit.

 

Articolul precedentMorega: Florescu, sigur candidat. Iarăşi va fi scandal între el şi cei doi viceprimari
Articolul următorGorj: Poliţişti înjuraţi şi blocaţi în misiune