Romanescu: E o păcăleală. Domnul Cîrciumaru nu va renunța la mandatul de parlamentar

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu crede că predecesorul său, Florin Cârciumaru, va renunţa la încă un mandat de parlamentar pentru a fi consilier local. Social-democraţii gorjeni au anunţat că Florin Cârciumaru va fi pe lista de consilieri a lui Ciprian Florescu, omul desemnat de partid să recâştige primăria. Totuşi, Romanescu este de părere că asistăm la un joc electoral, iar numele lui Cârciumaru este vehiculat doar pentru a atrage anumiţi votanţi ai fostului primar.

E o păcăleală pe care nu cred că o vor putea transmite cetăţenilor, pentru că aş vrea să cred că domnul Cârciumaru poate să iese cu o declaraţie şi să spună că acea candidatură va fi şi validată. Că vă rămâne consilier local în municipiul Târgu Jiu dacă tot candidează pe acea listă. Vom vedea dacă e doar o candidatură de imagine. Eu nu cred că va renunţă la mandatul de parlamentar. Sunt sigur că cetăţenii din Târgu Jiu nu se vor lăsa păcăliţi şi vor înţelege foarte bine că toţi cei care îşi doresc să devină consilieri locali se pot afla pe o listă, care ulterior va fi şi validată”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Articolul precedentDin cauza pandemiei și alegerilor, PRO România cere amânarea începerii anului școlar
Articolul următorFinanțare prioritară pentru centura ocolitoare a Târgu Jiului. Un nou termen de finalizare a lucrărilor