Romanescu: Edilitara va rămâne în picioare în pofida intereselor unor oameni de afaceri

Societatea Edilitara va rămâne în picioare în pofida intereselor anumitor afaceriști, este mesajul primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Edilul a declarat că a primit numeroase sugestii ca Edilitara să fie trasă pe linie moartă, inclusiv de la actualul președinte al PNL Gorj, Ion Iordache.
Romanescu a făcut referire la un moment petrecut în 2017, la care a fost prezent și actualul viceprimar, Bogdan Bejinaru.
Interesul ar fi ca Edilitara să se desființeze pentru ca serviciile să poată fi atribuite altor societăți.

A avut loc și o discuție la Turceni, după o vizită a noastră la Craiova. Ne-am oprit la domnul Iordache. Discuția a avut loc în prezența mea și a domnului viceprimar, împreună cu domnul Iordache. E greu de crezut că un om care deține un imperiu la momentul ăsta își dorește o societate puternică la Târgu Jiu. Noi ne dorim, pentru că nu avem în acest moment societăți care să poată să fie concurente cu Edilitara. Este clar că, atunci când vorbim de un buget de aproape cincizeci de milioane de lei, foarte mulți și-ar dori la un moment dat să presteze activitățile pe care le prestează Edilitara. Foarte mulți ne-au transmis sau ne-au spus în mod direct că ar fi foarte bine dacă societatea Edilitara s-ar desființa, ca în felul acesta lucrările pe care le prestează, sau serviciile pe care le realizează, să poată fi atribuite altor societăți.
La Edilitara sunt 600 de suflete, care în mare parte trăiesc de pe urma veniturilor pe care le obțin de la societate și oameni care sunt dedicați activităților pe care le desfășoară și la care nu vom renunța, cel puțin atât cât voi fi primarul municipiului Târgu Jiu. Ba mai mult, îmi doresc ca societatea să fie într-o continuă dezvoltare, printr-o infuzie de capital din partea municipalității”, a precizat primarul la Radio Infinit.

Articolul precedentEstimările lui Ponta ce vizează alegerile parlamentare: AUR este sperietoarea, domnule
Articolul următorTârgu Jiu: Au mâncat și au băut până au ajuns la ”urgențe”. Zeci de gorjeni au uitat de tratament și de sfatul medicului