Romanescu îl ia la întrebări pe Iordache. Ce a putut promite senatorul, în goana după voturi

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a emis un nou mesaj electoral ce contrariază, și mai mult decât atât. Acesta caută voturile gorjenilor arătând că dacă va fi ales președinte al Consiliului Județean va cumpăra utilaje cu care să efectueze lucrările de întreținere și deszăpezirea a drumurilor județene, numai că, într-o mare proporție, respectivele activități sunt executate de firma Ydail, pe care o controlează. Nonsensul a fost sesizat și de primarul din Târgu Jiu, cel care reamintește că în urmă cu câțiva ani Iordache cerea desființarea Edilitara, societate cu același obiect de activitate.

 

ASCULTAȚI ȘI VĂ MINUNAȚI!
Mă adresez oamenilor inteligenți din Târgu Jiu, care înțeleg cum stau lucrurile și care îi pot cere lui Iordache să ne spună cum vrea să cumpere Consiliul Județean utilaje, în condițiile în care firma controlată de el, Ydail, are 90% din contractele pentru repararea drumurilor din județ? Cum cere asta, când, în anul 2017, ne cerea nouă să desființăm Societatea Edilitara? Oare de ce ne solicita acest lucru, tocmai el, cel care controlează o firmă cu același obiect de activitate?
Așteptăm răspunsurile lui Iordache la aceste întrebări, pentru că sunt foarte interesante”, a transmis primarul din Târgu Jiu. 
Articolul precedentCasa Naţională de Sănătate anunţă menţinerea finanţării pentru asistenţa medicală
Articolul următorContracte bilaterale: CE Oltenia a vândut opt pachete de energie bandă pentru luna iunie