Romanescu, încrezător într-o bună colaborare cu aleșii municipali: Avem foarte mult de muncă

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, privește cu optimism colaborarea cu consilierii locali aleși la 27 septembrie, indiferent de partidul din care fac parte, încrezător că împreună vor reuși realizări pentru oraș și oamenii lui.

Avem foarte mult de muncă, avem fonduri europene deja contractate, dar și fonduri europene în valoare de 115 milioane de euro pe care trebuie să le acoperim cu proiecte. Și, de aceea și îndemnul meu de la ședința de învestire, ca și acum, este acela de a colabora si a găsi soluții în favoarea cetățenilor municipiului Târgu Jiu’‘, a precizat, la Radio Infinit, edilul.

Totodată, primarul apreciază public calitatea unor aleși municipali PSD și speră că social-democrații să aibă o altă strategie de lucru, diferită de ce întâlnit în mandatul trecut.

 

Eu cred că și cei de la PSD, și aici și după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții PSD de la nivel județean, au înțeles că prin astfel de poziții pe care le-au avut patru ani de zile nu pot câștiga. PSD politic a pierdut foarte mult în ultimii patru ani și vreau să cred că vechea abordare, adică modalitatea asta de a se opune permanent proiectelor de dezvoltare a municipiului Târgu Jiu, nu să o mai întâlnesc în perioada viitorului mandat. Cred. Sau sper că așa va fi și că au înțeles foarte multe lucruri după votul exprimat de cetățeni. M-am uitat și la componență și la calitatea noului consiliul cu reprezentații PSD. Sunt câteva nume noi care mie îmi dau speranțe. Oameni de genul domnului Tătaru sau a doamnei Mrejeru mă determină sa cred că se poate colabora în perioada următorilor patru ani. Este adevărat, sunt și personaje vechi, personaje de tristă amintire în componența consiliului local, din partea PSD, dar eu sper că PSD să înțeleagă că municipiul Târgu Jiu trebuie să se dezvolte și nu să se blocheze, asta este speranța mea pentru viitorii patru ani. Cred că ar trebuia schimbe puțin strategia dacă doresc ca la viitoarele alegeri să se mai regăsească în consiliul local”, a mai spus Romanescu.