Romanescu, întâlnire cu ministrul Dezvoltării: Este de neînţeles de ce nu au ajuns troleibuzele la Târgu Jiu

Marcel Romanescu a avut, marţi, discuţii cu Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării. Primarul din Târgu Jiu i-a prezentat lista proiectelor pe care municipiul le are la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, discutându-se punctual fiecare caz în parte. În urma întâlnirii, reprezentantul Guvernului a dat asigurări că întârzierile şi blocajele generate de PSD vor fi eliminate.

Este de neînţeles de ce s-a tot amânat până acum licitaţia pentru achiziţionarea a 20 de troleibuze pentru Târgu Jiu. În urma discuţiei tehnice pe care am avut-o, am convenit că este nevoie urgent de deblocarea acestui proiect  de interes pentru cetăţenii din Târgu Jiu. Reiterez faptul că edilii din toată ţara vor găsi în mine un sprijin pentru debirocratizare şi pentru implementarea proiectelor de dezvoltare, în special pentru cele care ţin de infrastructură”, a arătat, pe facebook, ministrul Ştefan.

Târgu Jiul va avea 20 de troleibuze noi, valoarea investiţiei fiind de 12 milioane de euro.

Foto: facebook Ion Ştefan

Articolul precedentSalariaţi ai Ocolului Silvic Novaci în arest. Au marcat şi tăiat arbori ilegal
Articolul următorAurel Popescu: Romanescu nu va mai fi primar. Oamenii s-au săturat de scandaluri, merită o viaţă mai bună