Romanescu neagă întâlnirea cu Dragnea și plecarea în PSD. Nici în partidul lui Ciocea nu merge, dar îl vrea pe primarul din Bustuchin la PNL

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, devine imun la afirmaţiile pesediştilor gorjeni. Recent, senatorul Florin Cârciumaru a declarat că actualul edil a fost în discuţii pentru a trece la social-democraţi, ba chiar a sugerat o întâlnire între liberal şi Liviu Dragnea. Romanescu a rămas însă ferm pe poziţii, declarând că speculaţiile l-au înconjurat de la intrarea sa în politică.

“Eu, de 18 ani, cel puţin la PSD, am fost transferat de cel puţin 30 de ori, aşa că nu mă mai surprinde că sunt transferat încă o dată. Ca om politic, am dreptul să discut foarte multe lucruri, însă calitatea mea de membru al Partidului Naţional Liberal nu a dispărut niciodată şi va rămâne în continuare. Ştiu că dânsul îl susţine pe domnul Tudor (n.r. Adrian Tudor), aşa că, din acest punct de vedere, pot să aducă tot felul de subiecte”, a comentat Romanescu.

Primarul din Târgu Jiu a negat şi că l-ar urma pe omologul său de la Bustuchin, Ion Ciocea, într-un nou proiect politic. “Nici vorbă de aşa ceva. Am zis că mi-aş dori ca într-o zi să fiu împreună cu domnul Ciocea şi m-aş bucura dacă dânsul s-ar orienta către PNL. Îmi este foarte bun prieten, ştiu că este un foarte bun primar şi un om de foarte bună calitate. Ai ce învăţă de la acel om şi eu sunt un primar tânăr. Este o relaţie personală care s-a creat între noi şi care va funcţiona de acum încolo.Dânsul este ofertat de foarte mulţi ani de către toate formaţiunile politice, nu numai de Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Romanescu.

Articolul precedentTârgu Jiu: 4.500 de euro/lunar, ofertă pentru hala cea nouă din Piața Centrală
Articolul următorEu te-am făcut, eu te omor!