Romanescu: Pandurii trebuie să joace pe stadionul de la Târgu Jiu

Reprezentanții clubului Pandurii sunt așteptați la discuții ce vizează desfășurarea meciurilor pe noua arenă din Târgu Jiu. Primarul Romanescu a adresat o nouă invitație în acest sens, subliniind că divizionara secundă trebuie să joace pe terenul tradițional, însă atrage atenția că stadionul aparține orașului.

Reamintim, edilul a vorbit chiar despre o chirie simbolică, de 1 leu, însă oficialii entității sportive și-ar dori prelungirea vechiului contract de comodat, ceea ce ar însemna, în bună măsură, administrarea obiectivului.

Am spus-o de nenumărate ori: Pandurii trebuie să joace pe stadionul de la Târgu Jiu. Eu sunt deschis la discuții și aștept reprezentanții clubului. Sunt convins că putem ajunge la o înțelegere. Nu trebuie să uităm, însă, că stadionul aparține Municipiului Târgu Jiu, cetățenilor acestui oraș, iar mulți dintre copiii noștri au nevoie de un club unde să poată juca fotbal.
Mereu am susținut sportul în municipiul nostru. Ce dovadă mai clară aș putea avea, în acest sens, decât proiectul meu de suflet – Clubul Sportiv Municipal? Mi-aș dori ca CSM să fie un exemplu pentru proiectele viitoare. Municipiul Târgu Jiu are nevoie de fotbal. Vrem ca toți copiii noștri pasionați de fotbal să fie pregătiți aici, de antrenori de la Târgu Jiu, pentru că avem antrenori foarte capabili.
De aceea am investit și vom continua să investim în bazele sportive din municipiu, de aceea construim o baza sportivă cu teren de fotbal omologat în Debarcader. Avem nevoie de sport, avem nevoie de oameni care să pregătească tinerii sportivi ai municipiului Târgu Jiu și avem nevoie de spectacol sportiv de calitate. Eu consider că putem ajunge la o înțelegere dacă pornim de la aceste premise”, a transmis edilul.