Dan Petrescu: Nu am luat trei goluri nici de la Sevilla, nici de la Celtic. Craiova este favorită la titlu

C.S. Universitatea Craiova s-a impus, duminică seara, la Cluj Napoca, 3-2 în fața CFR, partidă la finalul căreia antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, a declarat că formația din Bănie este favorită la titlu.

De partea cealaltă, tehnicianul Cristino Bergodi a îndemnat la calm și modestie:

Ca jucător îl mai bătusem pe Dan Petrescu, dar ca antrenor, nu. Mă bucur, dar nu e o luptă între mine şi Dan. E important că jucătorii mei au căpătat încredere. Este cel mai frumos meci al sezonului, o victorie extraordinară, sunt mulţumit. Mergem înainte. Aş fi ipocrit dacă aş spune că după trei meciuri nu mă gândesc la titlu, dar nu credeam că vom câştiga la CFR. E meritul băieţilor, ei sunt primii actori pe teren. Trebuie să fim modeşti, să stăm cu picioarele pe pământ, pentru că suntem încă în spatele CFR-ului. Când am venit, era un vis dacă unul îmi spunea că am putea juca ultimul meci acasă cu titlul pe masă”.

În timp ce în tabăra craioveană a fost entuziasm, Dan Petrescu a dezvăluit că la clubul din Gruia sunt probleme interne, care ar fi afectat evoluția elevilor săi.

Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt putini supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe. Nu am luat trei goluri nici de la Sevilla, nici de la Celtic. Dar și Craiova este o echipă bună. Titlul se va juca până la final. Acum, Craiova este favorită, pentru că se va juca meciul direct la ei acasă și au și victoria de azi”, a spus fostul internațional.