Romanescu: PSD se sinucide politic la Târgu Jiu. ApaRegio îl laudă pe Aurel Popescu pentru că a votat majorarea tarifelor

Atitudinea ostilă pe care consilierii PSD-ului au avut-o faţă de primarul municipiului Târgu Jiu i-a costat scump pe social-democraţi la alegerile europarlamentare. O spune chiar edilul Marcel Romanescu, care este de părere că lucrurile sunt mult mai transparente faţă de anii `90, iar cetăţenii nu mai pot fi păcăliţi. Primarul a declarat că adversarii săi politici au mers pe denigrarea sa şi au încercat să-şi atragă “aliaţi” prin măsuri populiste, fără acoperire.

“PSD vine numai cu acuze şi jigniri la adresa primarului municipiului Târgu Jiu, dar în doi ani de zile nu au venit o dată în faţa primarului să spună ‘Domnule, acesta este proiectul pe care noi îl susţinem pentru municipiu’. Spun că primarul nu face aia, nu face cealaltă, dar oare nu s-au săturat de câte hoţii au transmis în anii aceştia, după 1990, în municipiul Târgu Jiu? Trebuie să înţeleagă că vremurile şi oamenii s-au schimbat. Au încercat să-i câştige pe angajaţii din Primărie cu o creştere de 10%, domnul Aurel Popescu şi toată structura PSD-ului. Nu au rezolvat nimic, cred că, procentual, jumătate din angajaţii Primăriei Târgu Jiu au votat cu PNL-ul, alături de Marcel Romanescu”, a declarat edilul la Radio Infinit.

Romanescu a mai spus că lipsa de inspiraţie a social-democraţilor a atins punctul culminant când au încercat să se folosească de imaginea Aparegio, societate care, în opinia primarului, nu este văzută cu ochi buni de cetăţeni.

ApaRegio a tipărit sute de mii de materiale pe care le-a împărţit târgujienilor, şi în toate localităţile care sunt sub Aparegio, cu laude la adresa domnului viceprimar Aurel Popescu că susţine societatea Aparegio. Trăim într-o lume nebună! După ce că ApaRegio vine când poate şi străzile sunt permanent inundate, după ce că apa, de foarte multe ori, nu este potabilă, să vii acum cu felicitări, cu ziare, să-l lauzi pe Aurel Popescu pentru votul pe care ţi l-a dat să măreşti preţul la apă în Târgu Jiu, la Țicleni sau la Peştişani… înseamnă că eşti sinucigaş. Politic, PSD, prin măsurile de care discutam, s-a sinucis”, a adăugat Romanescu.

Despre rezultatele PSD la Târgu Jiu a vorbit în termeni reali viceprimarul Adrian Tudor, care, conștient de direcția spre care au optat cetățenii, a cerut măsuri imediate.